Lid placement
  • Hőmérséklet és nyomás
    A dobozolás megkezdése előtt 24 órával a kész sörnek 0,8 bar nyomáson és legfeljebb +1 °C-on kell lennie a tartályban.
  • Minden, ön által megkövetelt tisztítási eljárást, utasítást végrehajtunk, de az ehhez szükséges anyagokat, tartályokat és a használt folyadék hőmérsékletét érkezésünket megelőzően kérjük készítse elő, hogy az állásidő a lehető legrövidebb legyen
  • CO2 – a dobozolás során a barátunk. CO2-t használunk a tartály ürítéséhez, és az üres dobozok O2-mentesen tartásához is. Az egész folyamat során tartani kell a nyomást a sörtartályban, hogy a dobozolás folyamatos lehessen.
  • Sűrített levegő. A gépünk szárított, tisztított és sűrített levegővel működik. 400 l/perc, 7 bar. Ha nem lenne ekkora kompresszora, nálunk lesz.
  • Csatlakozások: elektromos áram: 230 V, egy földelt fázissal. A sörcsatlakozás normál tri-clamp. CO2-höz és kompresszorhoz a normál légtechnikai bajonettet használjuk.